VVD Medemblik wil dat college alsnog aangenomen motie ‘Wegenoverdacht’ gaat uitvoeren.

MEDEMBLIK – Met de aankomende overdracht van de wegen naar de gemeente Medemblik, waaronder ook diverse probleem wegen zoals de Hoornseweg en de wegen/kruispunten in polder Het Grootslag. De motie van de VVD Medemblik en de ChristenUnie werd unaniem aangenomen tijdens de raadsvergadering van 10 november j.l.

In de motie werd het college opgeroepen om voor de gemeenteraad voor 27 november 2022 een overzicht te verstrekken van alle knelpunten zoals: kruisingen, wegen, rotondes binnen de gemeente Medemblik. Nu blijkt dat deze motie niet of vrijwel niet is uitgevoerd komt Tom Beerepoot namens de VVD met een nieuwe motie die het college oproept om alsnog voor 18 december 2022 tot uitvoering van deze motie over te gaan.

Met de overdracht van de wegen van het Hoogheemraadschap naar de gemeente Medemblik komt automatisch ook de onderhoudskosten bij de gemeente Medemblik te liggen, waaronder dus ook de wegen waar nog veel aan mankeert. Zo heeft de Hoornseweg in Wognum nog steeds geen apart fiets/wandelpad en moeten deze vaak met gevaar van eigen leven over deze weg fietsen tot grote ergernis van de omwonenden.

Lees ook:

Eén gedachte over “VVD Medemblik wil dat college alsnog aangenomen motie ‘Wegenoverdacht’ gaat uitvoeren.

Reacties zijn gesloten.