Transportbedrijf Van Straalen de Vries (VSDV) neemt nieuw hoofdkantoor in gebruik

ZWAAG – Transportbedrijf Van Straalen de Vries (VSDV) uit Zwaagdijk-Oost tekende op dinsdag 26 juli voor de overname van een voormalig distributiecentrum in Zwaag. Met een oppervlakte van 8 hectare biedt de locatie voldoende ruimte voor de groeiende vraag naar opslag en distributie. Naar verwachting is de locatie in januari 2023 operationeel.

In de afgelopen periode vonden de onderhandelingen plaats tussen VSDV en de verhuurder. Het transportbedrijf zal de locatie na een aantal aanpassingen gaan inzetten voor uitbreiding van de eigen kantoor- en opslagruimtes en voor efficiënte opslag van klantgoederen.

Lees ook: VSDV realiseert logistiek centrum in Zwaag

Groeiruimte

VSDV zocht al geruime tijd naar groeiruimte in Noord-Holland, aangezien de huidige kantoor- en opslaglocaties hun maximumcapaciteit bereiken. De locatie moet voldoende ruimte bieden en over de juiste faciliteiten beschikken. Met ruim honderd laadperrons, een groot aantal parkeerplaatsen, bedrijfskantine en veel kantoorruimte is deze locatie de juiste plek in de regio die voldoet aan alle wensen.

Upgrade personeelsruimtes

De sleuteloverdracht staat gepland voor september, de twee maanden daarna zijn gereserveerd voor werkzaamheden aan het pand. Zo krijgen de bedrijfskantine en de kantoor- en personeelsruimtes een upgrade en worden de verschillende kantoorunits samengevoegd tot een open ruimte die de samenwerking tussen teams bevordert. De opslagruimte neemt VSDV in eerste instantie ongewijzigd in gebruik, om die in een later stadium zo nodig aan te passen aan de klantvraag.

Lees ook: Transportbedrijf Van Straalen de Vries uit Zwaagdijk koploper in duurzaam stadstransport

Investering in toekomst

Voor VSDV betekent deze realisatie een investering in de toekomst. Met de uitbreiding speelt het bedrijf in op de klantbehoefte en vergroot het tegelijkertijd de werkgelegenheid in de regio. Rober van Straalen, Algemeen Directeur VSDV: ‘Door in deze uitdagende tijden te investeren in groeiruimte geven we een blijk van vertrouwen. We willen onze huidige en nieuwe klanten en collega’s laten merken dat we oog hebben voor hun vraag en dat we daarop blijven anticiperen.’

Lees ook: Hessing Logistiek gaat verder onder de vlag van Van Straalen de Vries Transport

Eén gedachte over “Transportbedrijf Van Straalen de Vries (VSDV) neemt nieuw hoofdkantoor in gebruik

Reacties zijn gesloten.