Lionsclub Opmeer-Medemblik organiseert een biljartclinic voor beginners en gevorderden.

WOGNUM – Op zondag 12 maart 2023 organiseert Lionsclub Opmeer-Medemblik een biljartclinic voor beginners en gevorderden. Op zes professionele driebanden-tafels leert een ervaren driebandenspeler je de juiste houding, stootwijze en stootkracht. Hoe voeg je het juiste effect toe. En, heel belangrijk, hoe kun je een gunstige balpositie overhouden. Je kunt natuurlijk ook alleen komen kijken. Het belooft een gezellige middag te worden

De clinic vindt plaats bij Café Stam in Wognum. De dag voor de clinic, op 11 maart, is daar de finale van het Wil Kuip Driebandentoernooi. Voor de liefhebbers een kans om toppers aan het werk te zien. En dan de dag erna zelf aan de slag te gaan.

Iedereen kan meedoen, van beginner tot gevorderd. Meedoen kost € 25,00 Naast de clinic krijg je een consumptie als welkom en een snack tussendoor. Wil je meedoen, ga naar: www.lionsopmeer.nl/lionsacties/biljartclinic. Aanmelding en betaling dient voldaan te zijn voor 13 februari. Nadere informatie volgt daarna per e-mail.

De Lionsclub organiseert dit voor het goede doel, een Jongeren Ontmoetings Plek (JOP) in de regio. Dit jaar gaat de opbrengst naar JOP in Wognum, waar de jeugd al langere tijd zo’n locatie wil.

Mocht je nog biljartspullen zoeken: Biljartbedrijf Feller is in Cafe Stam aanwezig met een stand met krijtjes en andere toebehoren.

Loading