Hessing Logistiek gaat verder onder de vlag van Van Straalen de Vries Transport

ZWAAGDIJK-OOST – Begin 2023 wordt de nieuwe groentefabriek van Hessing Supervers in Greenport Venlo geopend. Door de opening van deze nieuwe productielocatie veranderen ook de transportbewegingen van Hessing Logistiek. Daarom is Hessing gaan kijken naar de meest logische manier om het logistiek proces in te richten in de toekomst.

Na verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht, is de directie van Hessing tot de conclusie gekomen dat het uitbesteden van transport de meest logische keuze is en in het beste belang van de organisatie en werknemers. Daarom zal Hessing Logistiek BV per 1 januari 2023 worden overgenomen door Van Straalen de Vries Transport.

Over Van Straalen de Vries Transport

Van Straalen de Vries is een logistiek familiebedrijf en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. VSDV bouwt transporthubs, werkt samen met lokale transportondernemers en loopt voorop in groen stadstransport. Met een modern wagenpark van bijna zevenhonderd trekkende voertuigen en diverse opleggers, LZV-combinaties, koelwagens, diepladers, walkingfloor trailers, afzetcontainers en elektrische vrachtwagens biedt het bedrijf een ongeëvenaarde flexibiliteit en beschikbaarheid. Zo brengt VSDV ondernemers in beweging

Lees ook: