Share

Recordopbrengst Dorpsveiling Benningbroek/Sijbekarspel

BENNINGBROEK/SIJBEKARSPEL – Afgelopen zaterdag werd na 4 jaar geen veiling eindelijk weer een dorpsveiling in Benningbroek/Sijbekarspel gehouden, en het werd een enorm succes. De zaal zat vol met mensen die lieten zien een hart voor Benningbroek/Sijbekarspel te hebben.

Er werd op de 339 ingebrachte kavels fel geboden door de aanwezigen, maar daarnaast kwamen er ook donaties binnen bij de organisatie. In totaal goed voor een bedrag van € 52.459,-

Jeanette van Stralen van het bestuur van de dorpsveiling laat in een reactie weten dat het bestuur enorm trots is op iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes.

Op dinsdag 29 november worden de cheques met daarop de bedragen aangeboden aan de verenigingen in Benningbroek/Sijbekarspel. Door deze donaties kunnen de verenigingen evenementen organiseren die de leefbaarheid in beide dorpen hoog houdt. Volgens Jeanette van Stralen zet zo het dorp zich in voor het dorp.

Totaal aantal keren gelezen: 66 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen