Huis gekocht, boot gekocht, en nu komt de gemeente belofte om duiker in de Oostersingel Medemblik te verhogen niet na

vlietsingel

MEDEMBLIK – Het is niet de eerste bewoner van de Vlietsingel en de nieuwbouw op het voormalige DEK-terrein en het zal ook waarschijnlijk niet de laatste zijn die klaagt over het niet nakomen van de beloofde verhoging van de duiker in de Oostersingel in Medemblik door de gemeente Medemblik.

Lees ook: Bewoners voormalig DEK-terrein Medemblik willen dat Medemblik nu eens doet wat ze beloofden

De bewoner van de Vlietsingel heeft in 2021 de huidige woning gekocht met de belofte van de gemeente Medemblik dat het water achter de woning verbreed zou worden en dat de doorvaarthoogte naar de Vlietsingel verhoogd zou gaan worden naar 1.40 cm. De bewoner heeft hier overleg gehad met de vorige eigenaar van de woning en een ambtenaar van de gemeente Medemblik.

Het water is verbreed en ook de beschoeiing is aangelegd, wat voor de bewoner van de Vlietsingel genoeg redenen was om de woning te kopen. Maar nu ze er wonen en een boot hebben gekocht komt het bericht via een brief van de gemeente Medemblik met het bericht dat de doorvaarthoogte de eerstkomende jaren niet verhoogd gaat worden , koud op het dak bij de bewoners van de Vlietsingel. De boot staat nu op een trailer in de garage van de eigenaar van de woning.

In een brief aan het college en gemeenteraad laten de bewoners van de woning aan de Vlietsingel weten zeer teleurgesteld te zijn in de gemeente Medemblik en dat gemaakte toezeggingen nagekomen moeten worden.

Loading

2 thoughts on “Huis gekocht, boot gekocht, en nu komt de gemeente belofte om duiker in de Oostersingel Medemblik te verhogen niet na

 1. Etienne Ruigewaard 13 februari 2023 at 13:05

  Belofte maakt Schuld!
  En geen argument van, het is zo duur/kost veel geld!
  Vierhonderdduizend euro voor werven personeel….dat is veel!
  Dus gewoon regelen of schade toekennen!
  Vlietsingel 53

 2. Liander boosdoener verhoging duiker Vlietsingel Medemblik, 'gaat nog wel paar jaar duren' 19 februari 2023 at 09:27

  […] Huis gekocht, boot gekocht, en nu komt de gemeente belofte om duiker in de Oostersingel Medemblik te… […]

Comments are closed.