Weerbericht 27 juni 2023

Weerbericht Medemblik: zonnig, vanaf morgen toenemende kans op buien

MEDEMBLIK – Vanochtend is in het uiterste noordoosten een bui mogelijk. Elders blijft het droog. Er is een afwisseling van zon en wolken. Eerst is er weinig wind, later wordt de wind matig en komt dan uit een westelijke richting. Vanmiddag is er af en toe zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 22°C. De wind is matig en komt uit een westelijke richting. Vanavond is het in het zuiden bewolkt, later op de avond kan er in het zuidwesten af en toe lichte regen vallen. In het noordoosten zijn er opklaringen en blijft het droog. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting.

Komende nacht valt er in het westen en midden af en toe regen. In het noordoosten blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noordoosten tot 14°C in het zuidwesten. Boven land staat er weinig wind, aan zee is de wind matig en komt uit een zuidwestelijke richting.

Morgenochtend is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. In de loop van de ochtend wordt het in het westen droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig. Morgenmiddag overheerst de bewolking in het oosten en valt er soms regen. In het westen breekt de zon af en toe door, maar kan er ook een lichte bui voorkomen. De temperatuur loopt op naar 21°C in het noordoosten en 24°C in het zuidwesten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig. Morgenavond komen er opklaringen voor en blijft het overwegend droog. Boven land is er weinig wind, aan zee staat soms een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Loading