Scholtens maakt plannen voor ruim 200 nieuwbouwwoningen Nibbixwoud-West

NIBBIXWOUD – De plannen zijn nog allemaal in een pril stadium maar projectontwikkelaar Scholtens heeft grote plannen voor Nibbixwoud. Zo moeten er als de gemeenteraad van Medemblik akkoord gaat een nieuwe woonwijk komen met minimaal 200 nieuwbouwwoningen van sociale huur, goedkope koopwoningen en overige koopwoningen.

Goudy Breedveld van Scholtens laat in een reactie weten aan deze website “Scholtens Projecten is bezig met een woningbouw initiatief aan de westzijde van Nibbixwoud. Wij zien hier kansen om een groot aantal betaalbare woningen en sociale huurwoningen toe te voegen e.a. in overeenstemming met het beleid van de gemeente Medemblik. Momenteel zijn wij bezig met de verkenning van de mogelijkheden voor deze locatie.

Lees ook: Woningbouwplannen voor Nibbixwoud en Opperdoes in volgende fase

De huidige coalitie van de gemeente Medemblik heeft woningbouw tot 1 van haar grootste prioriteiten gemaakt, plannen van het vorige college worden opgepakt, nieuwe plannen worden gesmeed, alles om in een zo kort mogelijk termijn zoveel mogelijk woningen te bouwen, woningen als flexwoningen voor spoedzoekers en vergunninghouders.

Lees ook: Medemblik: Flexwoningen Andijk vergunning voor maximaal 10 jaar geen jaar langer