Medemblik gaat recreatieparken controleren op illegale bewoning, De Molenwurf is als eerste aan de beurt

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik is begonnen met het onderzoek naar eventuele illegale bewoning op recreatieparken binnen de gemeente Medemblik, als eerste die bezoek kan verwachten is Camping De Molenwurf in Wognum, de aandacht zal zich ook richten op de huisvesting van arbeidsmigranten.

Lees ook: Medemblik staat permanente bewoning op camping Molenwurf niet toe, er gaat gehandhaafd worden

Dit onderzoek, uitgevoerd door ervaren toezichthouders van MB-ALL in samenwerking met de gemeente, heeft als doel een volledig beeld te verkrijgen van de huidige situatie. De resultaten zullen worden gebruikt om passende vervolgplannen te overwegen en vergelijkbare onderzoeken op andere recreatieparken uit te voeren. Uiteraard informeert de gemeente Medemblik de VVRE en de eigenaar van de camping De Molenwurf over alle stappen die zij gaan nemen.

Eén gedachte over “Medemblik gaat recreatieparken controleren op illegale bewoning, De Molenwurf is als eerste aan de beurt

  1. Tenenkrommend dat de gebruikers van De Molenwurf zo worden opgejaagd. Tonnen aan geld, en honderden manuren worden er op dit moment geinvesteerd om De Molenwurf een keurig net park te maken. Dit park is een schoolvoorbeeld van hoe een samenleving zou moeten zijn: rust, elkaar helpen, en vele gelukkige gebruikers. Wat is dat toch voor een gedoe allemaal???

Reageer op dit bericht