Share

Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Oosterstraat 73, 1654JN Benningbroek

BENNINGBROEK – Op 3 oktober 2022 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning voor het verbouwen van de boerderijwoning en het plaatsen van een nieuw kozijn op het perceel Oosterstraat 73, 1654JN Benningbroek. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2022-001907. De aanvraag betreft de volgende activiteit(en):

  • slopen op grond van ruimtelijke regels
  • bouwen van een nieuw bouwwerk

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@medemblik.nl of telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Tegen een ontvangen aanvraag kunt u geen bezwaar indienen.

Totaal aantal keren gelezen: 46 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen