Share

Herfst is in aantocht, dus tijd om de kledingkast op te ruimen. Gymvereniging VVW helpt u graag een handje

WERVERSHOOF – Na een heerlijke nazomer gaat de herfst vol gas van start, en dus gaan velen weer de zomerkleding uit de kledingkasten halen om de herfstkleding terug te leggen. En veel zomerkleding is overbodig geworden en gaat vaak de container in.

NIET DOEN!!

Gymvereniging VVW uit Wervershoof komt graag een handje helpen bij het opruimen van de kledingkast door op 4 oktober in Wervershoof en Onderdijk de kleding bij u thuis op te halen. Heeft u kleding waar u vanaf wilt, doe deze dan in een gesloten zak langs de weg zetten op 4 oktober dan regelt de gymvereniging de rest.

Schoenen zijn ook welkom maar wel graag als paar bij elkaar binden, maar poetsdoeken zijn dit jaar niet welkom..

Kunt u 4 oktober niet? geen nood, mail dan even naar kledingactie@gymvvw.nl of lever de zakken met kleding in bij A. Steltenpool, Van Velzenstraat 47 in Onderdijk of bij J. Neefjes, Overtoom 16 in Wervershoof.

Totaal aantal keren gelezen: 80 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen