Weerbericht Medemblik: zwaarbewolkt maar wel droog

MEDEMBLIK – Vanochtend is het bewolkt. In het noordelijk kustgebied is er kans op een bui, in de rest van het land valt er soms (mot)regen en in Zuid-Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw. De wind uit noord tot noordoost is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. Vanmiddag is het zwaar bewolkt met in het noordelijk kustgebied een enkele bui. In de rest van het land valt er soms lichte (mot)regen, in de Limburgse heuvels mogelijk (natte) sneeuw. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ca. 2°C Zuid-Limburg tot 7°C in het noordwesten. De wind uit noord tot noordoost is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Vanavond is het zwaar bewolkt. Vooral in het (zuid)oosten valt nog lichte regen, in de loop van de avond wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Komende nacht valt er af en toe (mot)regen. In Limburg komt plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur ligt op de meeste plaatsen net boven het vriespunt, maar vooral in de noordwestelijke helft kan het plaatselijk -1°C worden. Er is landinwaarts weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit noord tot noordwest.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Op de meeste plaatsen is het droog, maar in de kustprovincies komen enkele regenbuien voor. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in de noordwestelijke helft enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgenavond komen er enkele buien voor. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)