Share

Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt

MEDEMBLIK – Vanochtend is er in de eerste helft van de ochtend in het noordelijk kustgebied eerst nog een zeer plaatselijke bui. Verder zijn er zonnige perioden en het is droog. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit noordwest tot noord.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden en het blijft droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C in het Waddengebied tot 24°C plaatselijk in het zuiden. Er is weinig wind.
Vanavond is het zonnig. Er is weinig wind.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperaturen liggen rond 9°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het zonnig en droog. Er is weinig wind. Morgenmiddag is het zonnig en droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C in het Waddengebied tot 26°C plaatselijk in het zuiden. Er is weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het noordwesten.

Morgenavond is het zonnig. De wind komt uit het noordwesten en is in het westen matig. Halverwege de avond neemt de wind landinwaarts af. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 40 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen