Wethouder Yannick Nijsingh nieuwe bestuursvoorzitter WerkSaam WF

MEDEMBLIK – Yannick Nijsingh, wethouder in Medemblik, volgt Simone Visser-Botman op. Zij moest eind maart 2024 haar voorzitterstaak neerleggen. Zij moest noodgedwongen stoppen als wethouder in Drechterland, omdat de coalitie daar was gevallen. Het bestuur heeft op 8 mei unaniem gekozen voor Yannick Nijsingh als opvolger van Simone Visser-Botman.

Nijsingh zegt tegen Medemblik Praat over zijn nieuwe taak bij WerkSaam WF: “Afgelopen woensdag ben ik door de leden van het algemeen bestuur benoemd tot voorzitter van WerkSaam. Een prachtige organisatie die werk aan kansen voor een brede groep inwoners. Ik voel me vereerd dat ik dit mag doen en ga samen met de bestuur en directie bouwen aan WerkSaam.

In het dagelijks bestuur van WerkSaam zitten wethouders van de 7 Westfriese gemeenten. Tijdens dezelfde vergadering is Idso Brouwer benoemd als lid van het dagelijks bestuur uit Drechterland. De overige leden zijn: Axel Boomgaars (Hoorn), Robert Tesselaar, penningmeester (Opmeer), Wim Hoogervorst (Enkhuizen), Philippe van Ham (Stede Broec) en Marian van Kampen (Koggenland).

Eén gedachte over “Wethouder Yannick Nijsingh nieuwe bestuursvoorzitter WerkSaam WF

Reageer op dit bericht