Weerbericht Medemblik: Vrij zacht met af en toe zon. Vandaag meest droog, morgen (onweers)buien

MEDEMBLIK – Vanochtend is er vrij veel bewolking en kan het in het noordwesten af en toe regenen. Verder is het droog en is de zon ook af en toe te zien. Er staat een matige wind uit het zuiden. Vanmiddag overheerst de bewolking en is de zon maar af en toe te zien. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig. De middagtemperatuur varieert van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 17°C in het zuidoosten.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in het zuidoosten kan het later op de avond af en toe regenen. De zuidwestenwind is zwak tot matig.

Komende nacht trekken er enkele buien over het land. De temperatuur heeft een minimum omstreeks 8°C. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig uit zuid tot zuidwest.

Morgenochtend zijn er perioden met zon en komt een enkele bui voor. In het Waddengebied is het nevelig en is plaatselijk mist mogelijk. De wind komt uit het zuiden en wordt overal matig.

Morgenmiddag schijnt de zon af en toe en ontwikkelen zich enkele regen- en onweersbuien. Bij een fellere bui zijn hagel en windstoten tot ca. 60 km/uur mogelijk. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 18°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is matig.

Morgenavond trekken nog steeds buien over het land, plaatselijk met onweer. Er is vrij veel bewolking en de zuidelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Loading