Weerbericht Medemblik: Vandaag enkele stevige regen- en (onweers)buien

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt in het oosten en noorden misschien nog even de zon, maar verder is het bewolkt met vooral in het westen en noorden enkele stevige buien, lokaal met onweer. Later in de ochtend neemt ook elders de kans op een bui toe. Er waait een zwakke tot matige noordoostelijke wind.

@ KNMI

Vanmiddag komen verspreid over het land flinke buien voor. Vooral in het noorden en oosten is er kans op onweer, hagel, windstoten en plaatselijk veel neerslag. In het zuiden breekt de zon later weer af en toe door. De maximumtemperatuur ligt tussen de 20 en 23°C. Op plekken in het oosten en noordoosten waar de zon nog even doorbreekt kan het mogelijk nog 26°C worden. Er waait boven land een zwakke tot matige wind uit noordelijke richtingen. Langs de kust is de wind soms vrij krachtig.

Vanavond kunnen in het noorden en aan de westkust nog enkele (onweers-)buien vallen. Verder wordt het op de meeste plaatsen droog en in het zuiden klaart het flink op. De wind komt uit het noorden en is boven land zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig. (KNMI)

Loading