Wanneer gaan voor Extra Breed?

JaloezieenFabriek is een bedrijf wat al jaren huizen, kantoren voorziet van prachtige raamdecoratie. Dit doen wij met expertise, liefde om uw gewenste ruimte of interieur te voorzien van hoge kwaliteitsproducten zonder dat u direct diep in de buidel hoeft te tasten.

Doordat wij van de klanten vaak de vraag kregen of er een alternatief was voor brede ramen hebben wij besloten om een nieuwe categorie in te leven.

De Abachi Extra Brede houten jaloezieën zijn geschikt voor extra brede ramen, doordat dit lichtgewicht type hout ideaal is voor die XL ramen.

Combineer dit met een motor en u hoeft nooit meer na te denken over de lichtinval in uw kamer. Simpelweg doordat u het met een smart home applicatie zo kan instellen dat ze ’s ochtends automatisch open gaan en ’s avonds weer dicht!

Wat is nu de trend in 2023?

De trend in 2023 in raamdecoratie in Nederland is vrij eenvoudig hetzelfde als die van 2022.

En dat zijn houten jaloezieën, en met name de zwarte variant. Mensen kijken snel af bij de buren of bij die mooie straat in uw stad of dorp.

En bij een wandeling zult u snel al zien dat veel huishoudens over zijn gestapt brede houten jaloezieën.

Waar zeker in Nederland men zo naar binnen kon kijken en alleen laat in de avond de gordijnen dicht gingen, hangen er nu prachtige brede lamellen in de kozijnen.

Origineel lijkt het niet meer te zijn, echter ziet u dat dan verkeerd! De trend van 2023 is namelijk gemotoriseerde elektrische lamellen, zowel op batterij als zonder.

Vanuit het comfort van uw eigen stoel met 1 druk op de knop zo alle lamellen omhoog en omlaag kunnen bewegen is toch iets waar u altijd van heeft gedroomd!

Vakwerk versus om de hoek

De kosten voor alles worden steeds hoger. Daarbij kan u dat merken in uw portemonnee.

Aanbiedingen bij grote bekende bedrijven zijn vaak verleidelijk en voor veel producten zouden wij u ook niet op andere gedachten brengen.

Echter wanneer u besloten heeft om de ramen van uw huis te bekleden met houten jaloezieën, is het van belang dat u echt vakwerk in huis krijgt.

En met vakwerk bedoelen wij maatwerk. Geen enkel raam is hetzelfde en kozijnen kunnen in een erker zitten, u kan te maken hebben met ramen die naar binnen openen,

vocht ivm de keuken of badkamers. Al dit soort simpele dingen zijn juist voorbeelden waarbij wij adviseren om altijd voor echt maatwerk te gaan.

De kosten houden wij laag doordat ze rechtstreeks van de fabriek komen en u dus niet betaalt voor extra kosten.