Voormalige, huidige en nieuwe bestuursleden van dorpshuis De Vang Benningbroek in het zonnetje gezet 

BENNINGBROEK – Afgelopen woensdag 10 januari was de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Medemblik. Dit jaar in dorpshuis De Vang in Benningbroek. Vele inwoners, ondernemers en relaties, wisten het dorpshuis te vinden. Speciale gast was ‘Koning Radboud’, het teruggevonden schilderij dat tentoongesteld werd. Kunstkenners Peter Swart en Mark Raat waren aanwezig om meer te vertellen over de historie van het bijzondere portret met de naamgever van kasteel Radboud.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden de voormalige, huidige en nieuwe bestuursleden van dorpshuis De Vang in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Voorzitter Remco Bouma en penningmeester Margreeth Irgolitsch-Gorter zijn gestopt. Het werk wordt voortgezet door Cor Hoogeveen (voorzitter), Ron Vlaar (penningmeester) en Astrid Huisman (secretaris). Henk Jan Gillebaard en Kees Wagemaker blijven aan als bestuursleden.

De gemeente Medemblik wenst het nieuwe bestuur, samen met beheerders Miranda Reus en Peter Manshanden veel succes en danken jullie voor de inzet!

Foto aangeleverd