Verhuurder woning Opperdoes wil dat rechter huurders uit woning zet, ‘ze blijven overlast veroorzaken’

OPPERDOES – De verhuurder van een woning in Opperdoes is de overlast die zijn huurders veroorzaken beu en wil nu dat de rechter het huurcontract gaat opzeggen zodat de beide vrouwen uit de woning vertrekken. De overlast die de beide vrouwen veroorzaken is een doorn in het oog van de verhuurder maar ook van de omwonenden. Zo hebben beide vrouwen al eens valse aangiftes gedaan tegen buurtbewoners en weigeren zij de verhuurder om onderhoud aan de woning te plegen.

Maar de beide dames maken zich volgens de omwonenden en verhuurder schuldig aan het uitschelden van de omwonenden, intimideren, pesten, treiteren, afluisteren en illegale filmopnames maken. De burgemeester van Medemblik heeft al een formele waarschuwing gegeven aan de dames maar daar trekken ze zich dus weinig van aan aldus de omwonenden.

Dat de dames zich niet alleen in Opperdoes onmogelijk maken blijkt wel uit het feit dat zij al eerder hetzelfde gedrag vertoonden in Flevoland en Brabant waar zij ook te boek stonden als overlast veroorzakers.

Nu mag de rechter zich deze week gaan uitspreken of de verhuurder de beide dames uit zijn woning mag zetten.