Veel dans en muziek in de musical ‘9 to 5’ door Musical Wognum

WOGNUM – Na het succes van de feelgood musical Shrek, die Musical Wognum in 2022 op de planken bracht, is het in november tijd om de groene oger oren in te wisselen voor volumineuze kapsels, pantalons en schoudervullingen. De leden van de musicalvereniging nemen u mee naar het Amerika van 1979, waar 4 liter benzine slechts 86 cent kostte, een walkman en disco het coolste waren wat er maar zijn kon, en je hele leven zich uitsluitend afspeelde tussen negen en vijf.

Onder leiding van regisseur Martijn Schaeffer, muzikaal leider Jeroen van Veldhuizen en choreografe Lisa Heikens zal Musical Wognum in november de musical ‘9 to 5’ op de planken brengen in Café Restaurant Stam. Een komische musical boordevol dans en muziek, geschreven door Dolly Parton. En daar zijn ze trots op, want de Musical Wognum is een van de eerste verenigingen die deze show in Nederland zal neerzetten.

In de musical besluiten drie, tot het uiterste gedreven, vrouwelijke kantoormedewerksters op een dag hun seksistische, ego-centristische, leugenachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën boren Violet, Judy en Doralee hem de grond in. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle van het bedrijf over om te laten zien waar vrouwen toe in staat kunnen zijn.

‘9 to 5 The Musical’ door Musical Wognum is te zien 18, 19, 23, 25 en 26 november om 20.00 uur in Café Stam in Wognum. Reserveer hier uw tickets