Share

Tweede trekking Rondom krantenbingo

MEDEMBLIK – Hieronder staan de bingogetallen van de tweede trekking. Kruis deze aan op het bingoformulier. Wie na de laatste trekking een volle kaart heeft, maakt kans op een leuke prijs. Een volle kaart inleveren kan bij Kaas & Zo.

Het Rondom Weekend vindt van 14 tot en met 18 september plaats in Medemblik. Vast onderdeel van dit lekker lange, gezellige weekend is de Rondom 65+ krantenbingo; iedereen uit Medemblik van 65 jaar of ouder kan hier gratis aan meedoen. Het enige wat senioren hoeven te doen is een bingoformulier ophalen bij Kaas & Zo aan de Nieuwstraat of bij het Sint Pieter, aan de Ridderstraat in Medemblik, en gezellig meespelen. 

Pak uw lot erbij en kruis de volgende nummers aan:

1 – 4 – 7 – 11 – 13 – 16 – 20 – 24 – 28 – 33 – 37 – 40 – 44 – 49 – 51 – 52 – 55 – 62 – 64 – 68 – 72 – 74 

Hopelijk bent u voortvarend van start gegaan met de cijfers. Zo niet dan volgt er nog een laatste trekking. Wie weet heeft u na de derde trekking een volle kaart en deze is een mooi pakket waard! Veel succes!

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl