Share

Weerbericht Medemblik: nog een paar dagen rustig zomerweer, daarna start de herfst met lagere temperaturen

MEDEMBLIK – Vanochtend is het half bewolkt en in het noorden komt er plaatselijk een lichte bui voor. De mist lost in de loop van de ochtend op. Er is weinig wind. Vanmiddag zijn er perioden met zon en het is op de meeste plaatsen droog. In het noorden is er kans op een enkele lichte bui. De temperatuur loopt op naar ongeveer 22°C. Er is weinig wind. Vanavond zijn er opklaringen en is het overal droog. Er is weinig wind.

Komende nacht is het droog. Plaatselijk ontstaat mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 9°C landinwaarts en 13°C aan de kust. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het zonnig en droog. Er is weinig wind, aan de kust is de wind matig en komt uit het zuiden.

Morgenmiddag is het zonnig en droog. De temperatuur loopt op naar ongeveer 25°C. Er is weinig wind, aan de kust is de wind matig en komt uit het zuiden.

Morgenavond zijn er opklaringen en is het droog. Er is weinig wind, aan de kust is de wind matig en komt uit het zuiden. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 66 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen