Stuur de man die Medemblik schoon hield een kaartje, zijn gezondheid laat hem in de steek

MEDEMBLIK – Jaar in jaar uit, dag in dag uit was Cor Kistemaker samen met zijn scootmobiel en aanhanger bezig om het zwerfvuil in de kern Medemblik op te ruimen. Dankzij Cor werd Medemblik een stuk schoner dan voorheen. Maar nu kan Cor dit niet meer doen, zijn lichamelijke gesteldheid laat hem dusdanig in de steek dat hij is opgenomen in een zorgcentrum.

Lees ook: Jaap Swagerman en Lasbedrijf Peter Lak twijfelden geen moment om zwerfvuilraper Cor Kistemaker uit de problemen te helpen

Cor laat weten Medemblik erg te missen en hoopt ook dat hij zo snel mogelijk naar een zorgcentrum in Medemblik kan verhuizen. Tot die tijd verblijft Cor in een Zorgcentrum in Julianadorp.

Om Cor een hart onder de riem te steken en te laten merken dat ook Medemblik aan hem denkt roept de redactie van deze website op om hem een kaartje te sturen.

Die mag dan worden gestuurd naar: Cor Kistemaker, Zorgcentrum Buitenveld Landbouwstraat 66, 1787 AM in Julianadorp. En laten we hopen dat velen de oproep doen volgen en dat Cor ook zo snel mogelijk naar ‘zijn’ Medemblik mag verhuizen.

Lees ook: ‘Een aantal Medemblikkers verdient een pluim’ volgens Cor Kistemaker

Eén gedachte over “Stuur de man die Medemblik schoon hield een kaartje, zijn gezondheid laat hem in de steek

Reacties zijn gesloten.