Hubo Kaagloop 2024

WERVERSHOOF – De inschrijving voor de 35ste Hubo Kaagloop is geopend. De organisatie is inmiddels op volle kracht om er een mooie sportieve dag van te maken op zondag 28 januari 2024. De Hubo Kaagloop kent voor volwassenen twee afstanden. De recreatieve loop van 5 KM en de wedstrijd van 10 KM. Het startschot voor beide afstanden luidt om 11.30 uur bij het ´t Eiland nabij sportpark De Westrand in Wervershoof.

De Hubo Kaagloop is een snel en volledig verhard parcours langs de dijk en door het dorp Wervershoof. We gaan het dit jaar wéér een beetje leuker maken met onder andere: online tijdregistratie, een mooie VVW kantine en kleedkamers, sportmasseurs, een top speaker, een aandenken en vele (gratis) actiefoto’s.

Kinderloop

De kinderloop maakt er een echte familiedag van! De kinderloop wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende regionale basisscholen. Na een gezamenlijke warming up door Mark Volkert wordt er om het kwartier in groepen gestart. De kinderloop start vanaf 10:00 uur en voor ieder kind is er een medaille en voor de winnaars een mooie beker. Let op: haal dus op tijd je startnummer op voor je in de kantine van VVW.

Samen sporten en supporteren

Bij de laatste edities hebben gezien dat er een steeds groter aantal regionale (sub)toppers deelnemen aan de wedstrijdloop maar de basis blijft toch lekker sportief bezig zijn. In combinatie met de kinderloop zien we steeds vaker dat het hele gezin, collega´s of verschillende familieleden met elkaar lopen. Loop je niet mee? Kom dan gewoon even bij start/finish supporten en geniet ondertussen van een kop erwtensoep of warme chocomelk.” aldus Nic Schouten, de voorzitter van IJsclub De Noord die deze loop organiseert.

Inschrijving

Wil je meedoen met de Hubo Kaagloop? Schrijf je dan in via de website www.kaagloop.nl. De kosten bedragen €10,- en voor de kinderloop € 2,50. Let op: dit jaar is het enkel mogelijk deel te nemen door via de website in te schrijven. Het is dus niet mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. Alle overige informatie en praktische zaken zijn ook op de website te vinden. Deze sportieve dag wordt georganiseerd vanuit IJsclub De Noord. Goed voornemen voor 2024 toch? Schrijf je nu in en succes met de voorbereiding!

Foto: Hubo Kaagloop