Share

Start 4 mei herdenking Wognum in het gemeentehuis

WOGNUM – De herdenking start op 4 mei met een Oecumenische viering welke gehouden wordt in de kantine van het gemeentehuis. Dat is in het Middengebouw. De viering start om 19.15 uur, het gemeentehuis is vanaf 19.00 uur geopend. De herdenking is aansluitend bij het monument dat bij het gemeentehuis staat.

Fanfare- en Muziekvereniging Ons genoegen zal de herdenking opluisteren met muziek. Er wordt gesproken door burgemeester Streng en dichter van Medemblik, Mieke de Beer-Koomen, draagt een gedicht voor..

Rond 20.20 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

Bij de andere drie monumenten worden op een eerder tijdstip al bloemen gelegd. Rond 18.00 uur bij het monument voor A.C. de Graaf en bij de Wing op het Raadhuisplein. De herdenking bij het monumentje in Wadway begint om 18.15 uur.

Foto: Melk Hagelslag

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl