Stamhuis Medemblik kent ongekende groei

MEDEMBLIK – Bij het bedrijf in Medemblik is het bedenken en het maken van interieurs en prefab onderdelen voor de retailmarkt, kantoren en bedrijven een dagelijkse bezigheid. De toonbanken van Stamhuis komt u o.a. tegen in supermarkten, bibliotheken en bij pompstations.

‘We blijven groeien’

Marco Galet is afgelopen december begonnen als eindverantwoordelijke van de Prefab en Interieurfabriek. Hij heeft ervoor gezorgd dat de fabriek nog efficiënter is ingedeeld. Met de moderne opdeelzaag en het geautomatiseerde platenmagazijn kunnen ze alle onderdelen op maat zagen. Momenteel is het bedrijf in afwachting van de levering van een aantal nieuwe machines en dan kunnen ze echt op volle kracht aan de slag.

Het bedrijf blijft groeien en is dan ook dringend op zoek naar frisse energie op de werkvloer. ‘We blijven groeien. Vandaar dat we altijd wel vacatures hebben openstaan. We zoeken interieurbouwers voor de binnen- en buitendienst, logistieke collega’s, werkvoorbereiders en een administratief/secretarieel medewerker.

Mensen die graag met hout en techniek werken zijn altijd welkom voor een kop koffie en een kennismaking. Neem dan contact op met Marco Galet: 06-50234295.