Share

Rijbewijs motorrijder ingevorderd, hij reed 130km/u over de Parallelweg Markerwaardweg

WERVERSHOOF – De politie heeft donderdag een motorrijder die met 130km/u over de Parallelweg langs de Markerwaardweg reed staande gehouden.

Op de Parallelweg is de maximumsnelheid 60km/u . Het rijbewijs van de motorrijder werd direct ingevorderd door de agenten, en met een proces verbaal op zak mocht de motorrijder zijn weg vervolgen, alleen niet op de motor.

De snelheidsovertreder zal zich voor de Kantonrechter moeten verantwoorden voor de zeer forse overtreding. De kans is groot dat de man naast een zeer hoge boete ook een dure cursus moet volgen bij het CBR voor hij zijn rijbewijs terugkrijgt.

Totaal aantal keren gelezen: 1,009 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen

1 reactie

  1. Petra schreef:

    Als ze dit elke dag doen en op meerdere plekken in de gemeente zal het snel over zijn met dat gejakker, zeker op die paralleweg rijden ze veel en veel te snel