Foto aangeleverd
Share

Recensie Sherlock Holmes en de Hond van de Baskervilles door Theatergroep Sint Pieter

MEDEMBLIK – De klassieker over Sherlock Holmes begon met veel gedonder. Hierdoor werden we gelijk in de sfeer gebracht van het stuk; een dreigende stemming op de ‘Moors’ van het Engeland in de 19e eeuw. De verschillende locaties die in het stuk voorkomen werden allemaal op het toneel ten uitvoering gebracht.

Er werd op een speelse wijze gebruik gemaakt van de aanwezige decorstukken. Het verhaal, wat eigenlijk een verhaallijn binnen het verhaal is, werd door slechts 5 spelers zeer nauwkeurig neergezet en werd regelmatig door het publiek met een uitbundige lach beantwoord.

Voor degene die dit werk, gestoken in een modern jasje, over Sherlock Holmes nog niet kent is het een prachtige gelegenheid om dit meesterwerk te komen bekijken.

Theatergroep Sint Pieter speelt komend weekend nog 3 voorstellingen;  vrijdag 21 en zaterdag 22 april om 20.00 en 23 april om 14.00 en er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Een entreekaart kost € 12,50 en is te reserveren via www.mtgsintpieter.nl of bel 0227-542156

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl