Weerbericht Medemblik: zonnig maar ook bewolking

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt eerst op veel plaatsen de zon. In het noordoosten is er al enige bewolking, dat langzaam over het land zal trekken. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6. Vanmiddag is er een afwisseling van wolken en zon. Het blijft vrijwel overal droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig of krachtig, windkracht 6.

Vanavond komen er steeds meer opklaringen en blijft het droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 3°C in het noorden en oosten tot 7°C in het zuiden. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend is er in de zuidelijke helft veel bewolking. Elders is het zonnig. De bewolking trekt zuidwaarts weg. Het blijft droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het oosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenmiddag is het zonnig, met slechts een paar wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenavond is het helder en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)