Share

Priscilla Gerard start crowdfundingsactie om laatste wens van vriendin te verwezenlijken

MEDEMBLIK – Alles draait om de vriendin van Priscilla Gerard, een alleenstaande moeder van 3 prachtige kindjes van 5, 6 en 8 jaar oud. 2 augustus is zij 34 geworden. De vriendin van Priscilla kreeg 4 jaar geleden te horen dat zij borstkanker had waarna een zware behandelingstraject volgde en zelfs een borst werd afgezet. Maar ze heeft zich er doorheen gevochten tot dat een paar weken geleden ineens de rechterkant van haar gezicht ging opzwellen.

De uitslag van de MRI-scan die volgde was een zware klap. Overal in haar lichaam bleek de kanker te zijn uitgezaaid en is de behandeling die zij nu volgt gericht op levensverlening. De vriendin van Priscilla heeft daarom nog 1 wens ze wil zoveel mogelijk herinnering maken met haar 3 kinderen.

Priscilla is daarom een crowdfundingsactie gestart om een bedrag van 5000 euro op te halen om dit mogelijk te maken. Op dit moment staat de teller op 1050 euro, dus er moet nog zeker 4000 euro worden opgehaald.

U kunt hier doneren om zo de wens van Priscilla’s vriendin uit te laten komen.

Totaal aantal keren gelezen: 66 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen