Peiling: Twee scholen onder 1 dak, hoe denkt de Medemblikker erover

MEDEMBLIK – Tijdens de raadscommissie van vorige week bleek al snel dat er geen meerderheid in de gemeenteraad zou zijn voor het amendement vaan MORGEN!, alsook onder tekent door D66, om de Meridiaan en de Jozefschool samen onder 1 dak te gaan huisvesten op het terrein van de tennisvereniging naast MFA De Muiter in Medemblik.

Lees ook: MORGEN! wil Meridiaan en Jozefschool huisvesten in MFC De Muiter, sportschool gaat weg. Het ging hard tegen hard binnen de coalitie

De grond waar de tennisvereniging nu op speelt is al eigendom van de gemeente Medemblik en groot genoeg om twee scholen onder 1 dak te huisvesten, je bent in 1 klap van de overlast af van ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen en de grond die vrijkomt van beide scholen kan worden gebruikt om woningbouw op te plegen. Op beide gronden kunnen zeker 10 woningen of 20 appartementen worden gebouwd.

Lees ook: FC Medemblik en MTC gaan mogelijk samenwerken

Hoe denkt de Medemblikker hierover.

Wij vragen u, de ‘Medemblikker’ hoe u denkt over de mogelijkheid om op het terrein van de tennisvereniging twee scholen onder 1 dak te gaan huisvesten.

Stemt u even mee?

Peiling: Twee scholen onder 1 dak, hoe denkt de Medemblikker erover

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...