Share

Weerbericht Medemblik: buien maar ook ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en vooral in noordelijke helft van het land komen enkele buien voor. Onweer is niet helemaal uitgesloten. De wind waait op de meeste plaatsen uit het zuidwesten en is matig boven land. In het noordelijk kustgebied is de wind west tot noordwest en matig tot vrij krachtig.

Vanmiddag komen en nog steeds plaatselijk buien voor, verder is er ook af en toe zon. Het wordt ongeveer 12°C. De wind is matig, aan zee plaatselijk vrij krachtig en draait naar noordwest. Vanavond wordt het op de meeste plaatsen droog, hoewel vooral het westen gevoelig blijft voor een bui. De wind draait van noordwest naar west en is matig, langs de kust soms vrij krachtig.

Komende nacht komen verspreid over het land nog enkele buien voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het oosten tot 9°C aan zee. De wind komt uit zuidwest tot west en is zwak tot matig, aan zee mogelijk af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is er af en toe zon en valt er in het noorden, midden en oosten nog een bui. Boven land neemt de zuidwestenwind toe naar matig, aan zee staat een matige tot vrij krachtige westenwind.
Morgenmiddag zijn er in de noordelijke helft enkele buien, verder zijn er ook perioden met zon. Van het westen uit wordt de bewolking steeds dikker en aan het einde van de middag gaat het in het westen regenen. Het wordt ongeveer 12°C. De zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Morgenavond is het bewolkt en valt er vooral in het westen en noorden af en toe regen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig, in de loop van de avond langs de noordwestkust mogelijk hard, windkracht 7, met daar windstoten van 60-70 km/uur. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 37 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer