photo of boy in swimming pool
Photo by Nork Photography on Pexels.com
Share

Peiling: Nieuw overdekt zwembad centraal gelegen

MEDEMBLIK – Nu het wel duidelijk is dat de gemeenteraad gaat instemmen met de bouw van een nieuw overdekt doelgroepen zwembad, de beslissing moet voor oktober zijn genomen i.v.m. een grondoptie, rijst nu de vraag, ‘met het zwembad weer in Wervershoof komen of moet deze op een centrale locatie in de gemeente Medemblik worden gebouwd.

Onder de inwoners van de gemeente Medemblik rijst de vraag of het niet beter is om het zwembad op een centrale plek te situeren om zo iedereen die gebruik wil gaan maken van het overdekte zwembad deze kans te geven. Maar ook enkele raadsleden vinden het idee van een centraal gelegen overdekt zwembad iets om over na te denken.

Daarom de vraag:

Nieuw overdekt zwembad centraal gelegen

Laden ... Laden ...

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl

Reacties

 1. Peter-paul schreef:

  Natuurlijk centraal gelegen, het zwembad wordt door ons allemaal betaalt, als de Wervershovers het zwembad voor zichzelf willen hebben betalen ze hem ook maar zelf. Nibbixwoud is mooie plek voor centraal overdekt zwembad

 2. c.m.bot schreef:

  is nibik centraal gelegen voor de mensen in andijk dacht het niet

 3. Gerard Kolenberg schreef:

  Mensen denken niet na voordat ze wat zeggen.
  En dat zwembad moet gewoon in Wervershoof komen klaar. Als ie centraal te komt dan spelen we weer Medemblik in de kaart.
  Ze hebben al zoveel weggehaald

 4. Alex schreef:

  Geef eens voorbeelden Gerard