Pand Marskramer Nibbixwoud te koop, woon-/winkelpand leent zich uitstekend om meerdere wooneenheden te realiseren

NIBBIXWOUD – Het pand waar de Marskramer in Nibbixwoud in is gevestigd staat te koop. Het is onduidelijk of met de verkoop van het pand er ook een einde komt aan deze vestiging van de Marskramer in Nibbixwoud. Het lijkt er wel op omdat de makelaar expliciet vermeld dat de woon-/winkelpand zich uitstekend leent om er meerdere wooneenheden in te realiseren.

Makelaar Van Overbeek uit Hoorn zegt over dit pand: “In de huidige markt zijn transformatieprojecten zeer schaars en het te verkopen woon-/winkelpand leent zich uitstekend om meerdere wooneenheden te realiseren, mits planologisch gezien de gemeente Medemblik zich hierin kan vinden. Het woon-/winkelpand heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, de perceelgrootte is 997 m².

Winkelruimte: De winkelruimte heeft een royale frontbreedte van maar liefst 11,20m1 en is bereikbaar via de entree aan de voorzijde en het magazijn. De winkel omvat circa 321,3 m² bvo en heeft een diepte van circa 31m1. De winkel heeft tevens de beschikking over een magazijn van circa 93,6m² bvo en een kantoorruimte van circa 15m² bvo.

Woning: De woning is gelegen op de eerste verdieping, via een zelfstandige entree te bereiken. De woning heeft een vloeroppervlakte van 123,8 m² bvo en een dakterras van ruim 40 m². De woning verkeert in een goede staat van onderhoud. Globale indeling: woonkamer met aansluitend de open keuken voorzien van inbouwapparatuur, drietal slaapkamers, badkamer, wasruimte en bijkeuken. Tevens bevindt zich ter plaatse van de kapverdieping nog een ruime bergzolder.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Medemblik valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Dorpskernen IV”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming ‘’Detailhandel’’ heeft met een functieaanduiding ‘’Bedrijfswoning’’. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseert Makelaar Van Overbeek u zelf contact op te nemen met de gemeente Medemblik. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Voor € 650.000,- K.K. bent u de nieuwe eigenaar/projectontwikkelaar van dit winkel-/woonpand in Nibbixwoud