Fit by Breg Medemblik doet de ‘Arena Throwdown Ahoy’

MEDEMBLIK – Stilzitten doen ze niet bij Fit by breg, na de ‘wij kwamen, wij zagen, wij overwonnen’ zeges bij de Drakenbootraces in Medemblik vond Fred Breg dat de Arena Throwdown in het Ahoy in Rotterdam ook nog wel even mee kon worden genomen.

Vanuit de sportschool Fit by Breg is het altijd een mogelijkheid om met diverse online crossfit wedstrijden mee te doen. Je krijgt de wod (workout of the day) via mail of social media opgestuurd. Deze kan dan op jouw niveau gedaan en ook gefilmd worden. De beste zoveel (afh van de inschrijvingen) krijgen dan een uitnodiging voor de finale.

Fred Breg: “Deze was in Ahoy, waar 4 uitdagende, intensieve wods van 7 min.  gedaan moesten worden. 7 min. lijken kort, maar na 3,4 min. beginnen je spieren te verzuren en is het een kwestie van al je fysieke en mentale reserves aan te spreken. De ranking van alle wods wordt bij elkaar opgeteld en dit bepaald je eindclassering. Patrick Postma eindigde van zo’n 40/50 atleten keurig als 15e en ik werd in de categorie 50+ 3e.

Al met al weer een mooie geslaagde dag, waarbij de sportschool zichzelf uitstekend heeft neergezet. Tevens als visitekaartje van sportief Medemblik.