Nieuws van Het Zwembad Midwoud

MIDWOUD – In de avond en nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 mei jl. was het al meteen raak voor de pubers van Mid- en Oostwoud; Pubernacht 2022. De Activiteitencommissie had er natuurlijk goed vooraf over nagedacht; vrijdag de dertiende, daar kunnen we wat mee!! De deelnemers waren kids uit de eerste en tweede klas van het Voortgezet Onderwijs, die kunnen immers wel tegen een stootje Eerst heel braaf ‘Theelepeltjes duiken’ (winnaar Mees), maar daarna werd het donker en hielden de ‘Vossen’ de wacht; hoe het verder ging is niet bekend ………😊Wel zijn er enkele foto’s uitgelekt……..

*Zwemlessen zijn inmiddels begonnen

Onder leiding van de populaire badmeester Jordy zijn diverse kinderen reeds begonnen met het bijschaven van hun zwemtechnieken en het aanleren van nieuwe skills om nog te beter te worden (en uiteindelijk hun diploma A, B, etc binnen te slepen), Succes allemaal!!

Of er nog andere cursussen gegeven gaan worden hangt van het aantal deelnemers af dat zich opgeeft; bijv. Zeemeermin-zwemmen, Bootcampen, …….

*Sponsor Zwemmen – Zaterdag 2 juli

Noteer maar alvast in de agenda: Sponsor Zwemmen  – Banen trekken en allerlei nevenactiviteiten om (veel) geld in te zamelen voor ons eigen zwembad. De Corona-crisis is (wellicht) voorbij, maar het water staat (ook) ons nauw aan de lippen in deze tijden waarin o.a. het energie-vraagstuk meerdere mensen de nodige kopzorgen bezorgt.

*Vrijwilliger worden?

Het Zwembad ‘drijft’ op vrijwilligers, zonder hen heeft ons bad geen bestaansrecht. Laat gerust eens van je horen als je wat wilt doen voor ons bad. Bel/mail/ SMS of App naar ondergetekende

Robbert van Meulem – bestuurslid Het Zwembad Midwoud

info@hetzwembad.nl

0612177381