Jan van Vliet, Janny van Brouwershaven van de Kledingbank, Janny Kleian van Voedselbank Westfriesland en Tom Beuker van MORGEN!. (Foto aangeleverd)
Share

Nieuwjaarsduik Medemblik goed voor 1100 euro, Kledingbank en Voedselbank krijgen ieder 550 euro

MEDEMBLIK – Leden van MORGEN! verzorgden 1 januari de Nieuwjaarsduik voor het goede doel. Dit keer was gekozen voor de Voedselbank en Kledingbank Medemblik. Samen met alle gulle donaties van de duikers, sponsors en het publiek kwam het bedrag in totaal op 1.100 euro. Dit eerlijk verdeeld: Jan van Vliet en Janny van Brouwershaven namen een cheque van 550 euro van de fractievoorzitter van MORGEN! in ontvangst. Voor Voedselbank West-Friesland nam Janny Kleian het bedrag van 550 euro uit handen van Tom Beuker.

De drie waren aangenaam verrast met het bedrag wat er was opgehaald. “We hebben dit natuurlijk niet alleen gedaan”, zegt Tom. “Onze sponsors Bakker Raat, de Spar en HEMA in Medemblik, Keurslager Blokdijk, Meters Afbouw bv., Fit by Breg, Halletje van Balletje, Unox, Rodi Media/De Medemblikker/Koggenlander en natuurlijk MORGEN! zelf is er zo’n mooi bedrag opgehaald.

Jan van Vliet: “Fantastisch dat jullie dit doen. We zijn blij met het bedrag, maar ook de aandacht de afgelopen weken. Dat leverde ons meer kleding op voor de Kledingbank en vrijwilligers die zich aanmeldden. Een mooi begin van het nieuwe jaar.”

Janny Kleian: “We zijn dankbaar dat jullie dit doen voor ons. We zien gezinnen in de gemeente Medemblik, maar ook in de rest van Westfriesland, die de Voedselbank hard nodig hebben. De reacties die je van hen terugkrijgt zijn hartverwarmend. Dit geld wordt goed besteed.

MORGEN! bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de Nieuwjaarsduik. “We hebben met elkaar 1.100 euro opgehaald voor het goede doel. Volgend jaar weer. Wie een goed doel in de gemeente Medemblik weet, mag die sturen naar info@morgeninmedemblik.nl . En we kiezen dan weer een mooi doel voor de volgende keer.

Totaal aantal keren gelezen: 200 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen