© Weerstation Medemblik
Share

Weerbericht Medemblik: van tijd tot tijd een regenbui

MEDEMBLIK – Vanochtend is het zwaar bewolkt en trekken er buien over het land. De wind draait naar het westen en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig. In het noorden staat juist weinig wind. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en komen er enkele buien voor, misschien met een klap onweer en hagel. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is westelijk en matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond zijn er eerst buien, later wordt het op steeds meer plaatsen droog. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht komen er vooral in het noorden van het land nog enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 4°C. De wind is boven land zuidwest en matig, langs de kust is de wind west en krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen droog en is er ruimte voor de zon. In de loop van de ochtend neemt de bewolking toe. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Morgenmiddag is het bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit regenen. De middagtemperatuur ligt rond 6°C. De wind wordt in de middag overal zuidelijk en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Morgenavond wordt het in het midden en zuiden droog, in het noorden blijft het waarschijnlijk regenen. De temperatuur loopt geleidelijk op naar 11°C aan het einde van de avond. De wind is zuidwest en blijft boven land matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Langs de noordwestkust zijn er zware windstoten mogelijk tot ongeveer 75 km/u. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 49 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer