Share

Medemblik zoekt eigenaren deels gezonken bootjes Flevosingel Medemblik

MEDEMBLIK – Het is 1 van de grotere ergernissen van de inwoners van de gemeente Medemblik, de half of helemaal gezonken bootjes her en der in de gemeente medemblik. Zo ook in Medemblik zelf waar in de Flevosingel diverse bootjes half onderwater of zelfs helemaal onderwater zijn verdwenen.

De gemeente Medemblik laat weten dat zij op de hoogte is van de situatie en dat er op dit moment wordt onderzocht wie de eigenaren zijn zodat ze benaderd kunnen worden. Mochten de eigenaren worden gevonden dan krijgen deze het dringende verzoek de bootjes te verwijderen in het kader van leefbaarheid en milieu.

Mocht er geen gehoor worden gegeven aan de oproep dan laat de gemeente Medemblik op kosten van de eigenaar van de boot deze verwijderen en zal dan vrijwel zeker vernietigd gaan worden.

Totaal aantal keren gelezen: 73 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen