MED Trattoria Medemblik zoekt nieuwe huurder

MEDEMBLIK – ‘MED Trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en (h)eerlijke, verse Italiaanse gerechten. Dit maakt MED Trattoria hét Italiaanse restaurant in Medemblik en omstreken, gelegen in de jachthaven “Het Regatta Center Medemblik,‘ schrijft Ad-Hoc Horecamakelaars over het Italiaans restaurant in Medemblik.

Bij binnenkomst bevindt u zich eerst in een volledig ingericht Italiaanse delicatesse winkel. De winkel ligt vol met Italiaanse producten, gerechten, wijnen, olijfolie en overige smaakvolle cadeauartikelen. Deze ruimte zijn borrels/ en BBQ gezelschappen ook zeker mogelijk tot aan 50 gasten. Door de glazen deuren betreedt u het restaurant met een interieur die eigentijds en warm is met als centraal middelpunt de bar en keuken.

Tekst loopt door onder de foto’s

Het restaurant heeft plaats voor ongeveer 80 personen. Het prachtige terras bevindt zich aan de achterzijde van MED Trattoria, dit terras beschikt over ongeveer 100 zitplaatsen en heeft uitzicht op de jachthaven en het IJsselmeer.

Buiten het terras en restaurant beschikt MED Trattoria ook over een besloten ruimte op de 1e verdieping. Deze panoramazaal komt met eigen bar en ruim dakterras uitstekend geschikt voor bijeenkomsten en partijen van ongeveer 50 personen.

Tekst loopt door onder de foto’s

Huurinformatie: De huurovereenkomst is op basis van een 5 + 5-jarig contract, momenteel bevindt huurder zich in de tweede periode van 1 oktober 2019 tot en met 30 september 2024. Na deze periode wordt de huurovereenkomst behoudens beëindiging voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar verlengd.

De huurprijs staat gelijk aan 8% van de netto omzet per maand, welke door huurder aan verhuurder via een accountantsverklaring per kwartaal inzichtelijk wordt gemaakt en doorberekend op basis van nacalculatie

Vraagprijs: De vraagprijs voor het bedrijf bedraagt € 165.000,–.