‘Gewoon lekker’ Vlietlanden in de verkoop/verhuur

ONDERDIJK – Één van de best bezochte restaurants binnen de gemeente Medemblik staat in de verhuur. Voor een vraagprijs van € 5.175 /mnd heeft u de mogelijkheid om ‘Gewoon Lekker’ te gaan runnen en de gasten culinair te verwennen. Het restaurant staat sinds midden juni van dit jaar in de verkoop

Het restaurant is voorzien van een zeer ruime bedrijfskeuken (circa 55 m²). Grenzend aan de keuken bevinden zich meerdere opslagruimtes met koel-/vriescellen, personeelsruimte en toiletten. Tevens is er een entreehal met garderobe en gastentoiletten.

De onderneming maakt deel uit van een formule met meerdere vestigingen in Noord-Holland. Twee van de vestigingen worden te koop aangeboden bij Adhoc horecamakelaars: Wervershoof en Zaandam. De eigenaar heeft de voorkeur om dit in één geheel te verkopen, maar staat ook open voor afzonderlijke verkoop van beide locaties.

Ligging

Het restaurant is gevestigd op vakantie/recreatiepark De Vlietlanden, deze is gelegen tussen Medemblik en Wervershoof. In de zomer weten toeristen deze plek goed te vinden, mede door de aanwezigheid van het vaarwater en de voorzieningen die de gezellige stad Medemblik te bieden heeft.

Vraagprijs

De vraagprijs goodwill/inventaris bieden vanaf € 185.000,–. Gedeeltelijke financiering is eventueel bespreekbaar. De huurprijs bedraagt thans circa € 5.175,– per maand exclusief BTW.