Marijn Putting sloopt CV Wieringermeer met vier doelpunten

OPPERDOES – In bar en boos weer wist de thuisploeg eindelijk weer eens te winnen van CV Wieringermeer. De ploeg van trainer Arno Hulspas wist de afgelopen vier seizoenen niet te winnen van de buren uit de Wieringermeer.

Maar gelukkig hebben ze Marijn Putting binnen de gelederen en als die het op zijn heupen krijgt dan kan de tegenstander maar één ding doen tijdens de wedstrijd en dat is de bal uit het net halen. Maar liefst vier keer wist Putting het doel te treffen, al opende Wieringermeer nog wel de score in de tweede minuut door Lex Zeeman. Nog voor de rust scoorde Putting de 1-1 om naar de rust de 2-1 en de 3-1 te scoren. Kevin Bruin van CV Wieringermeer deed nog wel iets terug door de 3-2 te scoren maar niet lang daarna bracht Bas Kee de stand op 4-1 waarna Putting zich tot de man of the match mocht kronen door de 5-1 te maken.

De wedstrijd zelf stond bol van de incidenten, 2x geel voor betekende de rode kaart voor Roy van Dijk en ook bij CV Wieringermeer kon een speler vroegtijdig de kleedkamer opzoeken. Na afloop liet trainer Arno Hulspas dan ook weten dat het een harde wedstrijd was maar de doelpunten gelukkig aan de kant van Opperdoes vielen. Al vond Hulspas Opperdoes toch wel de betere ploeg van de twee. Hulspas: “Ik denk dat we met deze wedstrijd bewezen hebben dat we bij de eerste vier van deze competitie thuishoren.”

Op de foto: De spelers van Opperdoes juichen na het maken van een doelpunt. (Foto Nick Smit)