Share

Leerlingen De Dijk aan de slag tijdens NLdoet

MEDEMBLIK – Afgelopen vrijdag hebben alle leerlingen uit de tweede klas hij steentje bijgedragen aan NL Doet. De Dijk heeft dit georganiseerd in samenwerking met vrijwilligerspunt.’ Ze konden zich vooraf inschrijven op een instantie ergens in de buurt en hebben daar de hele dag, tussen 9.00 en 15.00 klussen gedaan. Het was onwijs slecht weer, dus sommige locaties hebben hun plannen moeten omgooien,‘ vertelt Fenna Koopman van De Dijk.

“Ik heb alleen maar hele positieve berichten gehad van vrijwilligerspunt, de locaties en de leerlingen. We kunnen trots zijn op onze kids! Overal werd hard gewerkt en goed mee gedaan. Van veel locaties kreeg ik terug dat de leerlingen heel beleefd en netjes waren. Ze zijn allemaal super visitekaartjes van De Dijk geweest . Ondanks het weer was het een topdag!”

Totaal aantal keren gelezen: 217 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen