Kom met de oldtimer naar Oldtimerdag Medemblik!

MEDEMBLIK – Zondag 24 juli wordt het weer ouderwets genieten tijdens de Oldtimerdag in het historische centrum van Medemblik. De organisatie (Stichting Evenementen Medemblik) is ontzettend blij dat deze gezellige dag weer mag plaatsvinden. Er worden veel oldtimers verwacht, er is livemuziek op diverse terrassen en ook de winkels zijn geopend.

Vanaf 9.30 uur arriveren de eerste deelnemers om mee te doen aan de traditionele rondrit. Deze aankomst is een echte happening en erg leuk om te bekijken. Na een mooie route van ongeveer 35 kilometer komt de bonte verzameling auto’s rond 12.00 uur weer aan op de Nieuwstraat. Als toeschouwer is het een belevenis om te kijken hoe al deze oldtimers langsrijden.

Wanneer iedereen geparkeerd is, kan het publiek heerlijk rondkuieren en het gepoetste blik bekijken, een praatje maken met de trotse eigenaren of inspiratie op doen voor een eigen auto uit vervlogen tijden. Rond 13.30 uur voegen ook de historische tweewielers zich bij de automobielen. Voor de tweewielers is een aparte opstelruimte gereserveerd.

Gratis show

Als bezoeker bent u van harte welkom op de Oldtimerdag. Niet het grootste evenement op dit gebied, maar wel de meest sfeervolle! Met veel gezelligheid en muziek. De dag duurt tot 17.00 uur, de toegang is geheel gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Deelnemers gezocht!

Bent u ook de trotse eigenaar van een oldtimer? Kom dan vooral met uw auto! Via het formulier op www.stemmedemblik.nl/oldtimer kunt u zich gratis aanmelden.