Share

Kennisgeving meldingen artikel 8.41 Wet milieubeheer Zwaagdijk-Oost, Andijk, Wognum, Nibbixwoud, Wervershoof, Twisk

MEDEMBLIK – Burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik maken ter uitvoering van de Wet milieubeheer bekend dat op grond van artikel 8.41 van deze wet de volgende meldingen zijn ontvangen

  • Picnic Hubs B.V., Marktplein 2 (1681NS) in Zwaagdijk-Oost, het oprichten van een Distributiecentrum.
  • Garage allround, Nijverheidsweg 24 (1693AM) in Wervershoof, het veranderen van het bedrijf betreft de uitbreiding van het stallen van voertuigen op een deel van het buitenterrein.
  • Bakker Melkveehouderij en Dienstverlening, Bennemeersweg 8 (1676EL) in Twisk, het veranderen van het bedrijf, betreft wijziging in stalsysteem, vervangen van een werktuigenberging, jongveestal en uitbreiding in dieren.
  • Liander, Hoornseweg 31 (1687NE) in Wognum, een oprichting van een gasdrukregelstation.
  • Monod B.V., De Kibbel 6 (1693 NV) in Wervershoof, het oprichten van een schildersbedrijf.
  • Holland-Select BV, Horn 29 (1619BT) in Andijk, het uitbreiden van het bedrijf met een kantine- en kantoorruimte op de bestaande bebouwing.

In genoemd Besluit zijn voorschriften gesteld waaraan de daaronder vallende bedrijven moeten voldoen. Deze voorschriften richten zich op de bescherming van het milieu.

Medemblik controleert deze bedrijven periodiek op de naleving van deze voorschriften.

Informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) telefoonnummer 088-102 1300.

Totaal aantal keren gelezen: 58 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen