Jongeren van West-Friesland organiseert ijsbadworkshop!

WEST-FRIESLAND – Voor jongeren (18 t/m 39 jaar) die zichzelf willen uitdagen en een stukje buiten hun comfortzone willen gaan, organiseert Jongeren van West-Friesland (JWF) ‘Adem en ijs’. Deze workshop, staat in het teken van mindset en innerlijke kracht, waarin je met gelijkgestemden gaat verbinden. Het vindt plaats op zondag 26 juni van 10:00 – 13:00 uur in Bovenkarspel

Over Jongeren van West-Friesland

JWF is een initiatief voor en door jongeren, om jongeren te verbinden, open te delen over wat ze meemaken en te inspireren tot persoonlijke ontwikkeling. Maandelijks organiseren zij activiteiten met thema’s als zelfliefde, hooggevoeligheid, persoonlijke grenzen, holistische gezondheid, stress en mindset. Ze organiseren wandelingen, bordspellen en meditatie avonden. En zo dus ook een ijsbadworkshop! 

Waarom zou je in een ijsbad gaan? Nou, het is goed voor je immuunsysteem-booster en je leert ontspanning te vinden in een stressvolle situatie. Middels ademhalingstechnieken leer je om tijdens flinke stress, jezelf weer tot rust te brengen. In het ijsbad ga je je overlevingsmechanismen tegenkomen, die je in het dagelijks leven ervan weerhouden om vrij te zijn. Je leert hoe je in plaats vanuit stress te reageren, innerlijke rust kunt bewaren. En dit kan je voor de rest van je leven zelf toepassen in dagelijkse situaties! Voor meer info en aanmelden zie https://www.jongerenvanwestfriesland.nl/adem-en-ijs/.