Jochem Nooyen vervangt Niels Houtepen.

MEDEMBLIK – Niels Houtepen heeft het restant van zijn theatertournee door Nederland moeten schrappen. Volgens Houtepen heeft het te maken met een samenloop van omstandigheden met als belangrijkste redenen technische en creatieve uitdagingen. Houtepen stond geboekt voor zaterdag 2 maart in het Bon-theater in Medemblik.

Het Bon-theater is daarop op zoek gegaan naar een vervanger en heeft die gevonden in de persoon van Jochem Nooyer en zijn De Paradigmanshiftshow. Een onemanshow van mind-illusionist Jochem Nooyen, vol verhalen, interactie en humor. Wonderlijke mind-illusies en interactieve experimenten met het publiek zorgen voor plezier en verwondering in deze magische show.

Kan Jochem jouw gedachten lezen?

Maak je vrije keuzes? Kan Jochem je gedachten lezen? En hoe kan het dat je zweert dat je door hem wordt aangeraakt, terwijl hij zich totaal ergens anders op het toneel bevindt? Waar ligt de grens tussen wetenschap en illusie?

Ons brein is elke seconde bezig om van onzekerheden, zekerheden te maken. Ervaar in deze show hoe het is om iets niet te weten en daar toch heel blij van te worden!

Kaarten zijn te reserveren via de website van het Bon-theater.