Jeelink laat met workshop zien dat goed en goedkoop eten wel samen gaat

ZWAAGDIJK-OOST – Goedkoop en gezond eten gaat niet samen. Hoe vaak hoor je dit wel niet voorbij komen in de media of in de volksmond. Om te laten zien dat deze vlieger zeker niet altijd opgaat hebben een drietal bedrijven afgesproken om gezamenlijk te laten zien en ervaren hoe het ook kan.
Monique Ravenstijn, eigenaar van Jumbo Monique in Zwaagdijk-Oost en Jeelink zegt tegen RTV West-Friesland: “Gezondheid is een groot goed en vaak saboteren wij deze door slecht te eten, te veel te eten of te eenzijdig te eten. Wij Simone Groen van Dieet Compleet, Wilma Roossloot van Budget effect en Monique Ravenstijn van Jumbo Monique gaan middels actieve en informatieve workshops laten zien hoe je juist wel goedkoop en gezond kan eten. Krijg je tips hoe je simpel en met weinig kosten een mooi versierde tafel kan maken en nemen we je mee in waar je je ‘restjes’ nog meer voor kan gebruiken.
Tekst loopt door onder de foto

Maandag 6 December 2021 vindt de kick-off plaats van Jeelink eet, doe je mee?
Voor slechts 10 euro koop je twee tickets, eentje voor jezelf en eentje om weg te geven. Weet je niet wie je mee wil nemen niet getreurd dan nodigen zij iemand uit die het verdiend om een avondje uit te zijn.

Het programma:

Om 17.00 uur verwelkomt Monique je bij Jumbo Monique Zwaagdijk. In de workshop keuken die zich op de boven verdieping van de supermarkt bevindt gaan de deelnemers koken. Deze workshop richt zich op hoe je een bestaand recept kan aanvullen met de restjes welke je in je koelkast hebt liggen. Groenten en vlees welke anders de volgende dag weggegooid zouden worden uit de supermarkt gaan hiervoor worden gebruikt. Zo leert Jeelink jou hoe eenvoudig het is om eten te redden.
Na het opdienen van het voorgerecht verteld Simone van Dieet Compleet iets over voeding, wat wel en wat vooral niet. Hoe je kies voor een juiste weg op dit gebied en ontdek je welke vorm van eten bij je past. Na het nuttigen van het hoofdgerecht neemt Wilma van Budget Effect je mee in hoe je eenvoudig besparingen kan uitvoeren bijvoorbeeld richting de feestdagen.
Doe je mee? Stuur dan een mailtje naar communicatie@jeelink.nl
Tot de 6e, groetjes Simone, Wilma en Monique
Leuk weetje, de keuken bij Jumbo Monique Zwaagdijk is mede mogelijk gemaakt door Grando Hoorn en natuurlijk wordt alles  ingericht naar de geldende coronarichtlijnen