Share

Jaarkalender 2022 van New Creations Fotografie Opperdoes, de natuur in West-Friesland in de picture

OPPERDOES – Dit jaar heeft New Creation Fotografie twee jaarkalenders gemaakt, met daarin natuurbeelden die Agnes Druijf heeft gefotografeerd in de regio; van prachtig kruiend ijs in Schellinkhout en besneeuwde landschappen, tot fleurige en kleurrijke platen van de bloesem, klaprozen, tulpen- en graanvelden. Voor elk seizoen een passend beeld!
Bent u dus op zoek naar een mooi cadeau om iemand mee te verrassen als geschenk of wie weet misschien wel voor uzelf voor de komende feestmaand, dan bent u bij Agnes Druijf van New Creation Fotografie aan het juiste adres. De A4 jaarkalender (20×30 cm) kost z 25,-. per stuk, de A4 dubbel jaarkalender (30×40 cm) kost € 30,-. per stuk (dit is excl. evt. verzendkosten). De kalender bestellen kan via http://www.newcreationfotografie.nl/contact of stuur een priveberichtje via de Whatsapp op 06 – 25385909, met daarin uw naam en vermeld daarin welke jaarkalender(s) u graag wilt bestellen.
Bestel nu op tijd uw cadeau, dan heeft u nog voor de feestdagen de kalender in huis.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl