Hyperion gooit door tekort aan vrijwilligers de handdoek in de ring

BENNINGBROEK – Na negen mooie jaren gaat Hyperion stoppen. In het witte kerkje in Benningbroek zijn er, met een flinke groep vrijwilligers, een heleboel mooie, inspirerende avonden georganiseerd over onderwerpen die er toe doen. Er zijn exposities geweest en er was ook een lustrumweekend. Bezoekers hebben genoten, waren het oneens of eens met elkaar, zijn met elkaar in gesprek gegaan, hebben zich verwonderd. Het was er allemaal.
Maar omdat het helaas niet lukte om voldoende enthousiaste mensen te vinden om al die avonden te organiseren, heeft het bestuur, met pijn in het hart, moeten besluiten om te stoppen.
Op 27 oktober jl. is er een feestelijke avond geweest voor alle vrijwilligers. Een avond waar is terug gekeken op en nagenoten van al het mooie van de afgelopen negen jaren. Een avond met wat weemoed maar ook met blijdschap en dankbaarheid voor al het moois wat de avonden brachten voor bezoekers, maar ook voor de vrijwilligers zelf.
Tekst loopt door onder de foto’s


En zoals een van de bestuursleden opmerkte: ‘Het is bijzonder hoe we met elkaar in zo’n klein dorp zoiets moois konden neerzetten.’
De website is nog tot 31 december 2021 te bezoeken voor een terugblik.
Zie www.stichtinghyperion.nl